Over ThinCab

Thincab biedt services voor het realtime volgen van klanten en chauffeurs, met geïntegreerde kaart – en het maakt gebruik van het automatische verzendsysteem om ritten toe te wijzen aan een dichtstbijzijnde beschikbare taxichauffeur. Thincab helpt de bedrijven om op voorsprong te komen van de innovatie en operationele kosten te besparen, terwijl ze klanten in staat stellen meer ritten te boeken. Onze Chauffeurs en Klanten app biedt een eenvoudig te gebruiken interface, gebruiksvriendelijk ontwerp en aanpasbaar ontwerp voor uw zakelijke behoeften. Mobiele apps maken integraal deel uit van Thincab voor dispatchers, chauffeurs, beheerders en de eindgebruikers. De uitvoering van dit taxiverzendingssysteem aangevuld met de mobiele applicaties garandeert dat taxibedrijven effectief communiceren met hun partners, chauffeurs en klanten.

Met Thincab kunnen chauffeurs en taxiondernemers verschillende boekingskanalen aan hun klanten aanbieden, zoals online boeken vanuit hun eigen specifieke apps, zodat ze gelijke tred houden met de voortdurend veranderende transportwereld .Bovendien is Thincab niet alleen beperkt tot een app; wij ondersteunen een compleet end-to-end-programma met alle tools die u nodig hebt om uw bedrijf te laten groeien. Met de aangepaste rapporten, bedrijfsanalyses, facturering en nog veel meer, verbetert Thincab uw dagelijkse taken, zodat u eenvoudig uw bedrijf kunt beheren met deze alles-in-één oplossing.

Onze missie

Thincab wil mensen inzetten die zaken doen waarbij het wagenpark op hun gemak moet worden beheerd. Het wagenparkbeheer kan een extrinsiek onderdeel van een bedrijf zijn, bijvoorbeeld instituten, MKB’s, hotels, ondernemingen enz. Of intrinsiek onderdeel van een bedrijf, bijvoorbeeld een logistiek bedrijf, een taxiorganisatie, toerisme en reisorganisatie of een bedrijf opstarten zoals Uber.